Pijte OVO svako veče i probudite se s MANJE kilograma – Ovaj lijek eliminiše MASNOĆE preko noći!


Svi znaju da je med jedan od najzdravijih sastojaka na svijetu. Ovaj super zdravi nektar nudi brojne zdravstvene prednosti, uključujući gubitak težine. Med je ukusan i s toga je jednostavan za potrošnju, što ga čini idealnim lijekom protiv brojnih zdravstvenih problema. Med je odličan za uklanjanje masnoća, posebno u kombinaciji s cimetom.


Mješavina cimeta i meda može lako i učinkovito sagorjeti sve masne naslage na vašem tijelu. Mješavina će izgorjeti sve masti koje ste akumulirali tijekom dana preko noći. Poput meda, cimet je jedan od najboljih sastojaka. Slatko začinsko bilje može smanjiti razinu holesterola i poboljšati protok krvi u tijelu, istovremeno ubrzati mršavljenje. Začin je jednostavan za upotrebu – samo dodajte čajnu žličicu cimeta u obroke ili pića i lako ćete ga koristiti.


Evo kako pripremiti ovaj nevjerojatan lijek: SASTOJCI -šalica vode -½ čajna žličica cimeta -1 čajna žličica meda PRIPREMA Prokuhajte vodu i dodajte cimet, a zatim ostavite smjesu da se ohladi pola sata. Na kraju dodajte med i držite lijek u hladnjaku. Uzmite šalicu 30 minuta prije odlaska u krevet.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/pijte-ovo-svako-vece-i-probudite-se-s-manje-kilograma-ovaj-lijek-eliminise-masnoce-preko-noci/

Nema komentara:

Pokreće Blogger.