FUJ, STRAŠNO: Nećete verovati šta su Luna i Sloba uradili odmah nakon žestokog seksa u štali! (VIDEO)


Tokom prethodne noći kada je većina ukućana legla da spava i kada su se svetla pogasila, Luna Đogani i Sloba Radanović kod štale su imali žestok seks od 7 minuta, a iako su sklonili bubice kako se ne bi čuli – sve se više nego dobro čulo!

Iz ekonomskog dvorišta prvi je provirio Sloba, a nakon što je proverio da li ima nekoga u blizini izašla je i Luna. Oboje su odmah primetili da su najbliže kamere usmerene ka prostoru gde su imali seks, a nakon što su se složili da ih navodno ne zanima da li se nešto čulo otišli su u kuću.
Iako su svi koji su u tom trenutku pratili “Zadrugu”, a veorvatno i oni koji su akciju videli danas, očekivali da će golupčići posle seksa otići u toalet (pošto ga u štali nema), to se nije dogodilo.

Luna je otišla kod Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, kako bi se raspitala da li su u tom delu gde su imali seks njih dve videle kameru, pošto je to po svemu sudeći i njihov štek za akcije.

Kada je obavila razgovor sa njima, Luna je pričala sa Slobom, malo su se ljubili, a potom je on otišao u sobu za izolaciju gde mu je bila žena, a Luna je legla da spava.
Snimak i ponašanje posle seksa pogledajte ispod, od 10. minuta:


(Telegraf.rs)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.